Campo Largo es la localidad cabecera del departamento Independencia, en la provincia del Chaco. Se encuentra a la vera de la Ruta Nacional Nº 89 y al interno de su municipio se halla también la localidad de Fortín Las Chuñas.

La principal vía de comunicación es la Ruta Nacional 89 que la vincula al sudoeste con Fortín Las Chuñas y Corzuela, y al nordeste con Avia Terai.

Otras rutas importantes son la Provincial 50 que la vincula con Concepción del Bermejo, y las rutas provinciales 25 y 26.

Campo Largo fue fundada el 11 de julio de 1921 por criollos e inmigrantes que con gran sacrificio y trabajo forjaron el presente de esta pujante localidad.

15 respuestas

  1. 891104 309313I believe one of your commercials caused my internet browser to resize, you could effectively want to put that on your blacklist. 678081

  2. 595987 7220Chaga mushroom tea leaf is thought-about any adverse health elixir at Spain, Siberia and lots of n . Countries in europe sadly contains before you go ahead significantly avoidable the main limelight under western culture. Mushroom 489252

  3. % шанс за влачене Можете да направите допълнителен залог, равен на първоначалния, в замяна само на една допълнителна карта за ръката (ръцете) ви, след което автоматично пасувате. Тези шансове могат да варират значително в случаите на европейски блекджек или испански блекджек. Зависи от варианта на блекджек, правилата за играча и дилъра и вашия стил на игра. Играчите без стратегия, например, ще видят, че шансовете им за спечелване на блекджек намаляват драстично. https://louishwky976431.daneblogger.com/16174593/Онлайн-Бакара-с-безплатен-бонус Методи за депозит и теглене Тази игра на настолни карти продължава да е популярна сред комарджиите и благодарение на интернет броят на феновете на бакара се е увеличил значително. Каква е тайната на нарастващата популярност на баккара, какви са предимствата на онлайн играта? Правилата на Бакара не са сложни, но изискват нужното внимание. Преди всичко, трябва да научите колко точки дава всяка една ръка. Друга съществена разлика между мини-бакара и оригиналната игра в казина на живо дали за първия дилърът е единственият банкер; следователно играта се движи бързо, вълнуваща и има динамичен режим на игра, за разлика от последния, където играчите действат като банкери на свой ред, карайки играта да се движи с бавно темпо.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.